Beheersing

Binnen ‘Beheersing’ hebben we de eerste twee jaar hard gewerkt aan afspraken die de basis vormen van het Edu-V keurmerk. Hoe krijg je het keurmerk? Hoe gaan we zorgen dat de afspraken ook worden nageleefd? En hoe gaan we ermee om als een organisatie niet meer voldoet aan het keurmerk?

Op basis van deze vragen zijn er afspraken gemaakt over de toetreding, naleving en exitprocedure. Ook is er een klachten- en geschillencommissie opgesteld.

Waar houden we ons nu mee bezig?

  • We houden de praktijk nauwlettend in de gaten en evalueren proactief het proces. Van toetreding tot en met exit.
  • Als er vanuit de praktijk een verzoek komt om de afspraken te wijzigen, dan zal de werkgroep dit beoordelen en indien nodig de wijziging doorvoeren.

Wie denken al mee over dit onderwerp?

In de werkgroep en klankbordgroep denken scholen en leveranciers mee over het onderwerp ‘Beheersing’. Binnen deze groepen streven we naar een goede balans tussen primair, voortgezet, speciaal en middelbaar beroepsonderwijs, evenals tussen kleine en grote leveranciers, en publieke en private partijen.

We kunnen ons voorstellen dat je het interessant vindt om te zien wie er nog meer betrokken zijn. Bekijk het overzicht van de leden in de werkgroep die al meedenken over dit onderwerp.

Wil je ook meedenken?

Samen maken we afspraken die werken voor scholen en leveranciers. We kunnen jouw bijdrage daarbij goed gebruiken.

Heb je interesse om mee te denken over het onderwerp ‘Beheersing’, en zo mee te bouwen aan het Edu-V keurmerk?