Feedback gezocht van scholen over de vervolgstappen van de werkgroep ‘Evalueren leervoortgang en -resultaten’

Binnen de werkgroep ‘Evalueren leervoortgang- en resultaten’ werken we aan het makkelijker uitwisselen van gegevens tussen verschillende systemen. Dit moet het volgen en evalueren van leervoortgang en -resultaten van leerlingen en studenten eenvoudiger maken.  

Om de afspraken hierover, die de basis vormen van het Edu-V keurmerk, zo goed mogelijk op de praktijk aan te laten sluiten, hebben we jouw feedback nodig.

Gemeenschappelijk beeld creëren 

De afgelopen periode heeft de werkgroep een marktverkenning uitgevoerd. Met de inzichten die we hebben opgedaan, willen we een praktijksituatie schetsen waar scholen zich in kunnen vinden. Hierbij kijken we naar welke gegevens belangrijk zijn om uit te wisselen tussen de verschillende systemen. We brengen ook in kaart welke informatie voor elke onderwijsrol nodig is en bij welke handelingen dit een rol speelt. Samen bespreken we welke informatie écht waardevol is. 

Denk met ons mee 

Tijdens deze focusgroepsessie gaan we hierover in gesprek met scholen. Daarnaast blikken we kort terug op het werk van de werkgroep en kijken we naar de volgende stappen. 

Werk jij op een school in het primair, voortgezet, speciaal of middelbaar beroepsonderwijs en heb je te maken met overkoepelende dashboards voor leervoortgang en resultaten of de systemen daarvoor? Dan nodigen we je graag uit om mee te praten en jouw ervaringen te delen. 

Ben jij erbij? 

📅 Datum: 21 november 2024

🕒 Tijdstip: 15.30 – 16.30   

📍Locatie: Online via MS Teams   

Heb je interesse?  Meld je aan en denk mee! 

https://www.edu-v.org/doe-mee/klankbordgroep/